Kaimpsi veebikodu on avatud

0

Meeldiv tõdeda, et Oled sattunud minu veebikodu lehele ja loed seda esmasissekannet siin blogis. Pärast selle lehe idee sündi läks valmimiseni kahjuks üsna kaua aega, kuid lõpuks teiste asjatoimetuste kõrvalt ta siiski valmis.

Peaeesmärk oli lehel tutvustada tehtud töid, neid näed siit. Samas ei tahtnud ma piirduda lihtsalt ühe tööde listiga, vaid pakkuda juurde ka veidi telgitaguseid selgitavat informatsiooni. Selle jaoks ongi see antud blogi. Siin on mul plaanis hakata kirjutama oma käsil olevatest tegemistest, tehtud asju lahti kirjutada, tuua lugejateni huvitavaid leide kujunduse- ja veebimaailmast ning avaldada ehk ka mõtteid teistel teemadel. Loodetavasti ei jää see kõik vaid plaaniks ja suudan kasvõi ühele inimesele (peale enda :)) pakkuda midagi uut, huvitavat või lihtsalt lugemist väärivat.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga