Vahepealne aeg

0

Eelmisest postitusest on möödunud üsna palju aega ja palju on ka vahepeal toimunud. Suurim asi on enda ettevõtte loomine, nimeks on tal Mobsu. Selle jaoks sai taodeldud Töötukassast ettevõtte alustamise toetust ning seda ma ka esitatud äriplaani peale sain. Euroopa Liidu Euroopa Sotsiaalfondi toetuse eest sai soetatud vajalikud töövahendid riistvara ja tarkvara kujul. Jooksvalt on käinud kodulehe loomine ja täiendamine. Samuti muude ettevõttega seotud materjalide loomine nagu visiitkaardid, kleebised, reklaamid ja muu selline. Üheks täitsa arvestatavaks kanaliks on tõusnud ka Facebook ning Mobsu on ka seal edukalt esindatud – Mobsu Facebookis.

Lisaks Mobsu tegemistele olen teostanud väiksemaid kujundus- ja veebitöid, millest mõned on ka portfoolios esindatud. Siiski oleme ette valmistanud ja täiendame ennast selleks, et hakata Mobsuga pakkuma mobiilsetele seadmetele suunatud veebilahendusi. Kui ka Sinu veebileht pole veel mobiilisõbralik, siis võta minuga või Mobsuga kindlasti ühendust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga